Kiekjes

In mijn rommelige archief van de laatste maanden heb ik wat ‘kiekjes’ geselecteerd en een 100-voud aan foto’s naar de prullebak verwezen. Lang leve de digitale fotografie! Vroeger fotografeerde ik namelijk op dezelfde manier. Dat heeft me heul veel filmrolletjes gekost en een berg aan oninteressante foto’s, die ik dan ook nog eens, om onduidelijke redenen, maar lastig kan weggooien.

En nu wil ik even uitproberen hoe wordpress en foto’s samengaat.. in volstrekt willekeurige volgorde van de beelden. Klik op de foto om het uit te vergroten.

2 Reacties op “Kiekjes

  1. Ha lies, ze komen er mooi uit op je blog ook scherp. Ik kan ze wel met mijn rechtermuisknop kopieren en plakken in mijn bestanden. Ik weet niet of daar in worldpress een beschermingsknop voor is en of je dat wil. Weliswaar gaat de kwaliteit achteruit als ik heb gekopieerd. Zowel in word als in photoshop. Nou dan weet je dat! Zoenen Dorrit

    • Ik vind het niet erg dat er gekopieerd kan worden, want de bestanden zijn veel kleiner dan de originele foto’s, dus je kan er in feite weinig mee doen.
      xx jezus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s