Little Ascot in Ronda

¡VIVA LOS NOVIOS, VIVA, VIVA!

¡VIVA LOS NOVIOS, VIVA, VIVA!

Had ik wel eens verteld dat ik geen feestganger ben? Het heeft iets te maken met moeten socialiseren met heel veel mensen tegelijk, waar ik niet zo goed in ben. Overmatig drankgebruik zou daarbij kunnen helpen, ware het niet dat ik na een 2e glaasje wijn meestal al behoorlijk onwel word. En overdag kan ik nog wel meekomen, maar zodra de zon gaat zakken heb ik de rare intuïtie dat ik mijn grot wil zoeken. Dan word ik onrustig en moet er wel heel veel afleiding zijn wil ik over dat gevoel heenkomen. Vandaar dat ik al jaren geleden heb besloten dat ik op mijn eigen hoogtepunt van een feest mag vertrekken. Dat ik niet hoef te wachten tot het sociaal acceptabel is om weg te gaan (welk moment in Andalusië bijna nooit komt, aangezien er altijd nog een ‘penúltimo’ drankje genuttigd moet worden). Dan ben ik maar raar. Liever raar dan naar.

Toch genoot ik erg van de bruiloft van het petekind van mijn lief. Niet in de laatste plaats omdat ik mijn ogen kon uitkijken en mijn minicamera had meegenomen. Ik droeg gelukkig ook niet, zoals de meeste vrouwen, stilettohakken, waardoor de hobbelige historische binnenstraten van Ronda een bijna niet te nemen parcours werd voor velen.

Maar ik was niet gewaarschuwd over de nieuwe mode! DE HOED IS TERUG! Hoewel ik dit fenomeen wel ken van de Britse bruiloften, ben ik ze in Spanje nog niet veel tegengekomen. Tot gisteren dus. En ik kon het natuurlijk niet nalaten om deze verzameling van bonte hoofddeksels vast te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s